InloggenStatistieken

Leden : 4
Artikelen : 116
Artikelen bekeken hits : 273522
Uitvoering 29 juni (let op werkzaamheden) Print

Zaterdag 29 juni as. houden wij onze twee jaarlijkse uitvoering in de sporthal in Angelslo.

De uitvoering begint om 18:45 en is naar verwachting om 21:05 afgelopen. De zaal gaat open om 18:00.

Omdat er werkzaamheden zijn bij de Statenweg is de sporthal niet te bereiken vanaf de Rondweg maar alleen vanaf het winkelcentrum, Voor een kaartje van de werkzaamheden. klik op de onderstaande link:

Werkzaamheden Statenweg

 
2E WEDSTRIJD DAMES ROLDE. Print
De meisjes van onze club hadden zaterdag 30 maart hun 2e Turncompetitie in District Noord in de sporthal in Rolde. Maar liefst 4 wedstrijden werden er deze dag gehouden en onze turnsters zaten over alle wedstrijd rondes verdeeld. Hier in het kort de uitslagen: wedstrijd 1: Kaat Bruning behaalde een 2e plaats met 51.675 pt . Esly Franke behaalde een 3e plaats met 36.550 pt. Fien Steenbergen werd 6e, Lotte Lubbers 11e, Nynke Overbeek 12e, Zahra Souidi had een gedeelde 5e plaats. Fien Bruning werd 12e, Jet Bruning 15e , Tessa Flach 11e, Florien Snippe haalde net het podium niet zij werd 4e. Emma \Boerland werd 10e met 43.556 pt. en Nina Doornweerd tenslotte behaalde een 7e plaats. Allemaal gefeliciteerd met het resultaat wat je behaalde in deze wedstrijd. Op naar het Provinciaal Kampioenschap op 11 mei in Assen of de toestelkampioenschappen op 25 mei in Beilen.
 
WEDSTRIJDEN TURNEN DAMES EN HEREN EN DE ACROWEDSTRIJDEN. Print
Op zaterdag 2 maart was onze club vertegenwoordigd bij bijna alle wedstrijden in district Noord, de dames in Westerbork, de heren in Hollandscheveld en de Acro in Staphorst. In Hollandscheveld moest Niels Arends turnen, hij werd daar mooi 2e en behaalde dus zilver. Direct door naar Staphorst want hij had daar samen met partner Roy van Dijken de acrowedstrijden. Ze haalden daar samen een gouden medaille. De meisjes dus in Westerbork. Hierbij de diverse plaatsingen in verschillende categorieen: wedstrijd 1:Fien Bruning 16e plaats, Wedstrijd 2: Fien Steenbergen 14e plaats, Kaat Bruning 9e plaats, Lotte Lubbers 10e plaats,Nynke Overbeek 12e plaats, Esly Franke 5e plaats en Zahra Souidi ook een 5e plaats. Wedstrijd 3: Florien Snippe 2e plaats en dus zilveren medaille, Nina Doornweerd 8e plaats en Emma Boerland 10e plaats. Emma had in de ochtenduren al haar acrowedstrijd samen met partner Leonie Lubbers gehad in Staphorst. Daar werden zij in het eind totaal uiteindelijk 9e. In wedstrijd 4 tenslotte voor de dames werd Jet Bruning 14e en Tessa Flach viel net buiten de medailles met haar 4e plaats.Allemaal gefeliciteerd met het resultaat.
 
TURNWEDSTRIJDEN HEREN IN GRONINGEN. Print
Zaterdag 9 februari vond de 2e turncompetitie plaats voor de heren in stad Groningen in de nieuw gebouwde trainings/turnhal.Voor onze club deden ook een aantal turners mee. Er stond niet alleen de dagwinst op het spel maar ook de finale Noord-Oost plaatsing, Districtsfinale en de toestelfinales. Deze 2 turncompetities bij elkaar gaan voor de doorstroming naar Districtsfinale, deze wedstrijd alleen voor Finale Noord-Oost en Toestelfinale.In wedstrijd 2 trad naast Bas van Tol ook Tomas de Vries op de wedstrijdvloer aan. Bas werd deze keer uiteindelijk 5e met 60.80 pt in de categorie Junior I-9. Tomas werd in de categorie junior II-9/Senior 9 mooi  5e met 59.60 pt. In wedstrijd 3 traden Joep van Tol, Gijs Hoolhorst, Tijn Pruim en Julian van Strien aan. Joep, Tijn en Gijs zitten in Jeugd 11 en werden respectievelijk 10e met 52.55 pt, 12e met 43.80 pt  en 6e met 56.25 pt. Julian in de categorie Junior I-10 werd 6e met 46.30 pt. Bij het nakijken werd er een foutje ontdekt op voltige dat kan hem nog 7 pt extra opleveren en dan zou hij stijgen van plaats 6 naar plaats 5 in de einduitslag. Daar moeten we nog wel even op wachten. Alle turners behaalden  bij elkaar als we goed hebben gekeken nog eens 17 toestelfinales. Dat wordt allemaal officieel binnenkort bekend. We wachten dus af als club. Maar willen vanaf deze plaats alle turners alvast feliciteren met hun plaatsen bij deze wedstrijd. De volgende turnwedstrijd zal zijn in Lemmer op zaterdag 6 april de Districtfinale en de Noord-Oost finale.
 
TURNWEDSTRIJD BEILEN.. Print
Zaterdag 2 februari 2019 werd in Beilen de 1e turncompetitie gehouden voor de heren in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. In de Drenthehal in Beilen was de zaal omgeturnd tot een turnarena. Van onze club deed alleen Niels Arends mee in deze wedstrijd, de andere jongere jongens zijn nog niet zover en ook nog te jong om aan wedstrijden te kunnen deelnemen. In totaal deden er in de verschillende niveau's ruim 80 jongens mee aan deze goed georganiseerde wedstrijd. Uiteindelijk werd Niels Arends 1e en veroverde hiermee een gouden medialle. In zijn 1e wedstrijd meteen op het hoogste podium staan is een hele goede prestatie. Niels van harte gefeliciteerd! Op zaterdag 2 maart wordt in Hoogeveen de 2e turncompetitie wedstrijd voor hem gehouden. Succes!
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7

Sponsors

Banner