InloggenStatistieken

Leden : 4
Artikelen : 119
Artikelen bekeken hits : 279454
Grietje Blok Print

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van erelid Grietje Blok.

Grietje heeft  de leeftijd van 86 jaar mogen bereiken.

Grietje is bij onze vereniging begonnen op 5 jarige leeftijd. Later heeft zij leiding gegeven aan gym-groepen. Tot kort geleden was ze nog actief als sporter in een van onze senioren groepen.

Via deze weg willen wij familie en vrienden van Grietje veel sterkte wensen voor de komende periode.

 
Uitvoering weer een waar feest Print

De uitvoering van 29 juni was weer een davernd succes. De verschillende disciplines lieten zich weer van hun beste kant zien.Via deze weg willen we iedereen die heeft meegewerkt aan deze uitvoering bedanken voor hun inzet. Naast de deelnemers ook alle mensen die voor en anchter de schermen hebben gewerkt om het allemaal weer soepel te laten verlopen.

acro 1

turnen heren 1

dance emotion 1

annemieke 1

suze 1

annemieke 2

freerun 1

turnen heren 2

eind


 

 
UITVOERING 2019. Print

Op zaterdag 29 juni is de uitvoering van de club in sporthal Angelslo te Emmen met als titel Movie Night. Allerlei film thema's komen voorbij en u zult vele bekende filmmuziek herkennen. De kinderen van de gym en afdelingen turnen, dans en freerun hebben de afgelopen weken flink geoefend. Zij zijn er klaar voor.Het zal een warme avond worden in de sporthal gezien de te verwachtte temperaturen. Daarom een advies; doe luchtige kleding aan en koop wat drinken in de kantine voor op de tribune.De avond zal ook in het teken staan van het afscheid van Marit Withaar, leidster van onze gymgroepen in de wijk Emmermeer. De sporthal Angelslo zal om 18.00 uur voor publiek geopend zijn, onze deelnemers kunnen om 17.45 uur in de kleedkamers terecht  en om 18.45 uur klinkt de openingstune. Er is een kleine pauze rond 20.00 uur en direct daaraan vast geklonken zit het 2e gedeelte wat begint met de Turnafdeling. Rond 21.00 uur is de uitvoering aan de laatste slot akkoorden toe. Toegangsprijzen: t/m 12 jaar € 4,00 p.p. vanaf 13 jr en ouder € 6,00 p.p.Helaas kunt u niet pinnen bij de kassa.

 
2E WEDSTRIJD DAMES ROLDE. Print
De meisjes van onze club hadden zaterdag 30 maart hun 2e Turncompetitie in District Noord in de sporthal in Rolde. Maar liefst 4 wedstrijden werden er deze dag gehouden en onze turnsters zaten over alle wedstrijd rondes verdeeld. Hier in het kort de uitslagen: wedstrijd 1: Kaat Bruning behaalde een 2e plaats met 51.675 pt . Esly Franke behaalde een 3e plaats met 36.550 pt. Fien Steenbergen werd 6e, Lotte Lubbers 11e, Nynke Overbeek 12e, Zahra Souidi had een gedeelde 5e plaats. Fien Bruning werd 12e, Jet Bruning 15e , Tessa Flach 11e, Florien Snippe haalde net het podium niet zij werd 4e. Emma \Boerland werd 10e met 43.556 pt. en Nina Doornweerd tenslotte behaalde een 7e plaats. Allemaal gefeliciteerd met het resultaat wat je behaalde in deze wedstrijd. Op naar het Provinciaal Kampioenschap op 11 mei in Assen of de toestelkampioenschappen op 25 mei in Beilen.
 
WEDSTRIJDEN TURNEN DAMES EN HEREN EN DE ACROWEDSTRIJDEN. Print
Op zaterdag 2 maart was onze club vertegenwoordigd bij bijna alle wedstrijden in district Noord, de dames in Westerbork, de heren in Hollandscheveld en de Acro in Staphorst. In Hollandscheveld moest Niels Arends turnen, hij werd daar mooi 2e en behaalde dus zilver. Direct door naar Staphorst want hij had daar samen met partner Roy van Dijken de acrowedstrijden. Ze haalden daar samen een gouden medaille. De meisjes dus in Westerbork. Hierbij de diverse plaatsingen in verschillende categorieen: wedstrijd 1:Fien Bruning 16e plaats, Wedstrijd 2: Fien Steenbergen 14e plaats, Kaat Bruning 9e plaats, Lotte Lubbers 10e plaats,Nynke Overbeek 12e plaats, Esly Franke 5e plaats en Zahra Souidi ook een 5e plaats. Wedstrijd 3: Florien Snippe 2e plaats en dus zilveren medaille, Nina Doornweerd 8e plaats en Emma Boerland 10e plaats. Emma had in de ochtenduren al haar acrowedstrijd samen met partner Leonie Lubbers gehad in Staphorst. Daar werden zij in het eind totaal uiteindelijk 9e. In wedstrijd 4 tenslotte voor de dames werd Jet Bruning 14e en Tessa Flach viel net buiten de medailles met haar 4e plaats.Allemaal gefeliciteerd met het resultaat.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7

Sponsors

Banner