InloggenStatistieken

Leden : 4
Artikelen : 115
Artikelen bekeken hits : 268168
2E WEDSTRIJD DAMES ROLDE. Print
De meisjes van onze club hadden zaterdag 30 maart hun 2e Turncompetitie in District Noord in de sporthal in Rolde. Maar liefst 4 wedstrijden werden er deze dag gehouden en onze turnsters zaten over alle wedstrijd rondes verdeeld. Hier in het kort de uitslagen: wedstrijd 1: Kaat Bruning behaalde een 2e plaats met 51.675 pt . Esly Franke behaalde een 3e plaats met 36.550 pt. Fien Steenbergen werd 6e, Lotte Lubbers 11e, Nynke Overbeek 12e, Zahra Souidi had een gedeelde 5e plaats. Fien Bruning werd 12e, Jet Bruning 15e , Tessa Flach 11e, Florien Snippe haalde net het podium niet zij werd 4e. Emma \Boerland werd 10e met 43.556 pt. en Nina Doornweerd tenslotte behaalde een 7e plaats. Allemaal gefeliciteerd met het resultaat wat je behaalde in deze wedstrijd. Op naar het Provinciaal Kampioenschap op 11 mei in Assen of de toestelkampioenschappen op 25 mei in Beilen.
 
WEDSTRIJDEN TURNEN DAMES EN HEREN EN DE ACROWEDSTRIJDEN. Print
Op zaterdag 2 maart was onze club vertegenwoordigd bij bijna alle wedstrijden in district Noord, de dames in Westerbork, de heren in Hollandscheveld en de Acro in Staphorst. In Hollandscheveld moest Niels Arends turnen, hij werd daar mooi 2e en behaalde dus zilver. Direct door naar Staphorst want hij had daar samen met partner Roy van Dijken de acrowedstrijden. Ze haalden daar samen een gouden medaille. De meisjes dus in Westerbork. Hierbij de diverse plaatsingen in verschillende categorieen: wedstrijd 1:Fien Bruning 16e plaats, Wedstrijd 2: Fien Steenbergen 14e plaats, Kaat Bruning 9e plaats, Lotte Lubbers 10e plaats,Nynke Overbeek 12e plaats, Esly Franke 5e plaats en Zahra Souidi ook een 5e plaats. Wedstrijd 3: Florien Snippe 2e plaats en dus zilveren medaille, Nina Doornweerd 8e plaats en Emma Boerland 10e plaats. Emma had in de ochtenduren al haar acrowedstrijd samen met partner Leonie Lubbers gehad in Staphorst. Daar werden zij in het eind totaal uiteindelijk 9e. In wedstrijd 4 tenslotte voor de dames werd Jet Bruning 14e en Tessa Flach viel net buiten de medailles met haar 4e plaats.Allemaal gefeliciteerd met het resultaat.
 
TURNWEDSTRIJDEN HEREN IN GRONINGEN. Print
Zaterdag 9 februari vond de 2e turncompetitie plaats voor de heren in stad Groningen in de nieuw gebouwde trainings/turnhal.Voor onze club deden ook een aantal turners mee. Er stond niet alleen de dagwinst op het spel maar ook de finale Noord-Oost plaatsing, Districtsfinale en de toestelfinales. Deze 2 turncompetities bij elkaar gaan voor de doorstroming naar Districtsfinale, deze wedstrijd alleen voor Finale Noord-Oost en Toestelfinale.In wedstrijd 2 trad naast Bas van Tol ook Tomas de Vries op de wedstrijdvloer aan. Bas werd deze keer uiteindelijk 5e met 60.80 pt in de categorie Junior I-9. Tomas werd in de categorie junior II-9/Senior 9 mooi  5e met 59.60 pt. In wedstrijd 3 traden Joep van Tol, Gijs Hoolhorst, Tijn Pruim en Julian van Strien aan. Joep, Tijn en Gijs zitten in Jeugd 11 en werden respectievelijk 10e met 52.55 pt, 12e met 43.80 pt  en 6e met 56.25 pt. Julian in de categorie Junior I-10 werd 6e met 46.30 pt. Bij het nakijken werd er een foutje ontdekt op voltige dat kan hem nog 7 pt extra opleveren en dan zou hij stijgen van plaats 6 naar plaats 5 in de einduitslag. Daar moeten we nog wel even op wachten. Alle turners behaalden  bij elkaar als we goed hebben gekeken nog eens 17 toestelfinales. Dat wordt allemaal officieel binnenkort bekend. We wachten dus af als club. Maar willen vanaf deze plaats alle turners alvast feliciteren met hun plaatsen bij deze wedstrijd. De volgende turnwedstrijd zal zijn in Lemmer op zaterdag 6 april de Districtfinale en de Noord-Oost finale.
 
TURNWEDSTRIJD BEILEN.. Print
Zaterdag 2 februari 2019 werd in Beilen de 1e turncompetitie gehouden voor de heren in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. In de Drenthehal in Beilen was de zaal omgeturnd tot een turnarena. Van onze club deed alleen Niels Arends mee in deze wedstrijd, de andere jongere jongens zijn nog niet zover en ook nog te jong om aan wedstrijden te kunnen deelnemen. In totaal deden er in de verschillende niveau's ruim 80 jongens mee aan deze goed georganiseerde wedstrijd. Uiteindelijk werd Niels Arends 1e en veroverde hiermee een gouden medialle. In zijn 1e wedstrijd meteen op het hoogste podium staan is een hele goede prestatie. Niels van harte gefeliciteerd! Op zaterdag 2 maart wordt in Hoogeveen de 2e turncompetitie wedstrijd voor hem gehouden. Succes!
 
ACROWEDSTRIJD MEPPEL. Print

Zaterdag 26 januari is in Meppel de eerste wedstrijd gehouden voor onze afdeling Acro en dan de D/E lijn. In de ochtendwedstrijd waren in de 1e ronde het dames paar Leonie en Emma en het herenpaar Roy en Niels aan de beurt. In de laatste en 3e wedstrijd die dag kwam nog ons jeugd paar Hazal en Quiana. Het paar Leonie en Emma eindigde als 7e in het deelnemersveld. Het heren paar werd 1e in de groep. En het paar Hazel en Quiana eindigde als 11e. Een prima prestatie voor de eerste wedstrijd, ook al omdat iedereen vreselijk zenuwachtig was. Daarnaast was de hal behoorlijk gevuld met toeschouwers, wat natuurlijk ook vreselijk wennen was voor iedereen. Coach Joy was in elk geval best wel tevreden. Succes in de rest van het seizoen!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6

Sponsors

Banner