InloggenStatistieken

Leden : 4
Artikelen : 122
Artikelen bekeken hits : 289134
NIEUW SEIZOEN. Print

Op donderdag 29 augustus zijn de lessen weer rustig na de enorme hitte op gestart. Dit seizoen is begonnen met een aantal veranderingen. Zo zijn er een aantal lessen bij de afd. Dans geschrapt wegens te weinig deelname of doorstroming naar andere lessen. Dit betekende voor de leidster ook dat haar contract met 7 uur werd teruggebracht. De lesuitval is op de maandag DanceMotive en DanSatioN, op de dinsdag werden de beide jeugd uren samengevoegd en op de woensdag de jeugd dans en DancEmotioN opgeheven. Op de donderdag in de wijk Emmermeer werden de gymnastiek uren na het afscheid van Marit Withaar overgenomen door Sander van der Tuuk. De lessen beginnen daardoor ook een kwartiertje later omdat hij die dag anders knel komt te zitten met zijn werk overdag. Dat betekent dat de Kleuters om 16.45 uur beginnen, Jeugd t/m 9 jaar start dan om 17.45 uur en de Jeugd 10 jr en ouder start dan om 18.45 uur. Tenslotte de laatste verandering op de vrijdag: in de wijk Angelslo gaven we Sporting gym. Die is over geplaatst naar de vrijdag in de wijk Emmermeer in de Meersportzaal en wel van 16.15 tot 17.45 uur. Wel gewoon les van Joy Beijering.Maar er is ook een nieuw item toegevoegd aan onze lesuren: op de donderdag wordt er vanaf 5 september van 09.30-10.30 uur les gegeven voor Senioren 50+Fit. Deze les wordt gegeven in de wijk Emmermeer in de Meersportzaal en staat olv Vincent Heeres. de lessen lopen van september t/m april.Dit waren alle veranderingen tot nu toe. We hopen dat iedereen een leuk en sportief seizoen heeft bij de club!

 
UITVOERING 2019. Print

Op zaterdag 29 juni is de uitvoering van de club in sporthal Angelslo te Emmen met als titel Movie Night. Allerlei film thema's komen voorbij en u zult vele bekende filmmuziek herkennen. De kinderen van de gym en afdelingen turnen, dans en freerun hebben de afgelopen weken flink geoefend. Zij zijn er klaar voor.Het zal een warme avond worden in de sporthal gezien de te verwachtte temperaturen. Daarom een advies; doe luchtige kleding aan en koop wat drinken in de kantine voor op de tribune.De avond zal ook in het teken staan van het afscheid van Marit Withaar, leidster van onze gymgroepen in de wijk Emmermeer. De sporthal Angelslo zal om 18.00 uur voor publiek geopend zijn, onze deelnemers kunnen om 17.45 uur in de kleedkamers terecht  en om 18.45 uur klinkt de openingstune. Er is een kleine pauze rond 20.00 uur en direct daaraan vast geklonken zit het 2e gedeelte wat begint met de Turnafdeling. Rond 21.00 uur is de uitvoering aan de laatste slot akkoorden toe. Toegangsprijzen: t/m 12 jaar € 4,00 p.p. vanaf 13 jr en ouder € 6,00 p.p.Helaas kunt u niet pinnen bij de kassa.

 
2E WEDSTRIJD DAMES ROLDE. Print
De meisjes van onze club hadden zaterdag 30 maart hun 2e Turncompetitie in District Noord in de sporthal in Rolde. Maar liefst 4 wedstrijden werden er deze dag gehouden en onze turnsters zaten over alle wedstrijd rondes verdeeld. Hier in het kort de uitslagen: wedstrijd 1: Kaat Bruning behaalde een 2e plaats met 51.675 pt . Esly Franke behaalde een 3e plaats met 36.550 pt. Fien Steenbergen werd 6e, Lotte Lubbers 11e, Nynke Overbeek 12e, Zahra Souidi had een gedeelde 5e plaats. Fien Bruning werd 12e, Jet Bruning 15e , Tessa Flach 11e, Florien Snippe haalde net het podium niet zij werd 4e. Emma \Boerland werd 10e met 43.556 pt. en Nina Doornweerd tenslotte behaalde een 7e plaats. Allemaal gefeliciteerd met het resultaat wat je behaalde in deze wedstrijd. Op naar het Provinciaal Kampioenschap op 11 mei in Assen of de toestelkampioenschappen op 25 mei in Beilen.
 
WEDSTRIJDEN TURNEN DAMES EN HEREN EN DE ACROWEDSTRIJDEN. Print
Op zaterdag 2 maart was onze club vertegenwoordigd bij bijna alle wedstrijden in district Noord, de dames in Westerbork, de heren in Hollandscheveld en de Acro in Staphorst. In Hollandscheveld moest Niels Arends turnen, hij werd daar mooi 2e en behaalde dus zilver. Direct door naar Staphorst want hij had daar samen met partner Roy van Dijken de acrowedstrijden. Ze haalden daar samen een gouden medaille. De meisjes dus in Westerbork. Hierbij de diverse plaatsingen in verschillende categorieen: wedstrijd 1:Fien Bruning 16e plaats, Wedstrijd 2: Fien Steenbergen 14e plaats, Kaat Bruning 9e plaats, Lotte Lubbers 10e plaats,Nynke Overbeek 12e plaats, Esly Franke 5e plaats en Zahra Souidi ook een 5e plaats. Wedstrijd 3: Florien Snippe 2e plaats en dus zilveren medaille, Nina Doornweerd 8e plaats en Emma Boerland 10e plaats. Emma had in de ochtenduren al haar acrowedstrijd samen met partner Leonie Lubbers gehad in Staphorst. Daar werden zij in het eind totaal uiteindelijk 9e. In wedstrijd 4 tenslotte voor de dames werd Jet Bruning 14e en Tessa Flach viel net buiten de medailles met haar 4e plaats.Allemaal gefeliciteerd met het resultaat.
 
TURNWEDSTRIJDEN HEREN IN GRONINGEN. Print
Zaterdag 9 februari vond de 2e turncompetitie plaats voor de heren in stad Groningen in de nieuw gebouwde trainings/turnhal.Voor onze club deden ook een aantal turners mee. Er stond niet alleen de dagwinst op het spel maar ook de finale Noord-Oost plaatsing, Districtsfinale en de toestelfinales. Deze 2 turncompetities bij elkaar gaan voor de doorstroming naar Districtsfinale, deze wedstrijd alleen voor Finale Noord-Oost en Toestelfinale.In wedstrijd 2 trad naast Bas van Tol ook Tomas de Vries op de wedstrijdvloer aan. Bas werd deze keer uiteindelijk 5e met 60.80 pt in de categorie Junior I-9. Tomas werd in de categorie junior II-9/Senior 9 mooi  5e met 59.60 pt. In wedstrijd 3 traden Joep van Tol, Gijs Hoolhorst, Tijn Pruim en Julian van Strien aan. Joep, Tijn en Gijs zitten in Jeugd 11 en werden respectievelijk 10e met 52.55 pt, 12e met 43.80 pt  en 6e met 56.25 pt. Julian in de categorie Junior I-10 werd 6e met 46.30 pt. Bij het nakijken werd er een foutje ontdekt op voltige dat kan hem nog 7 pt extra opleveren en dan zou hij stijgen van plaats 6 naar plaats 5 in de einduitslag. Daar moeten we nog wel even op wachten. Alle turners behaalden  bij elkaar als we goed hebben gekeken nog eens 17 toestelfinales. Dat wordt allemaal officieel binnenkort bekend. We wachten dus af als club. Maar willen vanaf deze plaats alle turners alvast feliciteren met hun plaatsen bij deze wedstrijd. De volgende turnwedstrijd zal zijn in Lemmer op zaterdag 6 april de Districtfinale en de Noord-Oost finale.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7

Sponsors

Banner