InloggenStatistieken

Leden : 4
Artikelen : 100
Artikelen bekeken hits : 259268
GROTE CLUBACTIE 2018! Print
Sinds zaterdag 15 september lopen onze leden met de intekenlijsten langs de deuren en bij familie om te vragen of iedereen van hen een Grote Clubactie lot wil kopen. Dit jaar willen we als club van de opbrengst een groot deel reserveren voor de uitvoering op 29 juni 2019 in de sporthal Angelslo. Daarnaast  is voor de afdeling turnen meisjes en jongens een nieuwe rekstok nodig in de zaal om zich goed te kunnen voorbereiden op de wedstrijden. De oude rekstok is al ruim 35 jaar oud. Helaas is de club niet zo draagkrachtig op dit moment dat we zomaar even een nieuwe rekstok kunnen kopen. We hebben dus voor iedereen een win-win situatie: voor u als koper, de fantastische prijzen, voor de lotenverkopers want bij elke 20 verkochte loten krijgt men voordeelbonnen bij attractieparken en voor de club, wij kunnen er misschien wel allebei onze doelen mee bereiken. Koop dus nu de loten van onze leden1
 
DEMO'S IN DE WIJK RIETLANDEN! Print
Op vrijdag 21 september worden er verschillende demo's verzorgd door een groot aantal leden in het kader van de feesten in de Rietlanden ivm de indeling van het nieuwe winkelcentrum en de parkeerplaatsen.Alles is daar nu heel erg mooi geworden en dus: tijd voor feest. Precies in de Nationale Sportweek kunnen we ons als club daar profileren. Wat kunt u van ons verwachten? Het E en O  blok is van 17.30 uur tot 18.45 uur. We gaan daarin het volgende laten zien: Freerun, Dans, Turnen jongens en meisjes en Acrogym. Bij slecht weer zullen de buiten demo's worden afgelast.We bemannen als club ook een marktkraam waar u alle info omtrent onze lessen kunt krijgen en uw zoon of dochter aan kan melden als lid. Ze ontvangen dan ook nog een leuk cadeautje. Daarnaast is de 1e maand GRATIS!!!
 
START NIEUW SEIZOEN Print
Vanaf maandag 3 september starten alle lessen weer voor het nieuwe seizoen van de club. Door het doorschuiven van leden naar andere groepen zijn er weer plaatsjes vrij gekomen op: de kleutergroepen, sporting-gym, Freerun en dansgroepen voor jeugd en tieners. Wees er snel bij want vol=vol!!! En : de 1e maand is GRATIS LESSEN!
 
CLUBKAMPIOENEN 2018! Print
Zaterdag 7 juli werden de Clubkampioenschappen gehouden in de Meersportzaal in Emmen voor de afdeling turnen. Zowel de meisjes als de jongens kennen een aantal kampioenen in hun niveau: bij de meisjes werden Marije van de Harst, Nina Doornweerd, Varayla Dap en Nikki Zijlema de Clubkampioenen. Bij de jongens waren dat: Niels Arends, Macen Rocks en Bas van Tol. Allemaal vanaf deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd! Ook gaf de afdeling Acrogym hun allereerste demonstratie tussen de afsluiting van de wedstrijd en de uitslag van het Clubkampioenschap door. Zij zijn pas een half jaartje operationeel en gaven al aan een hoop geleerd te hebben. Het was een hele leuke demo! Natuurlijk werden de leiding en de assistenten ook in het zonnetje gezet vanwege de vele (onbetaalde)uren die zij naast de lessen nog besteden aan de groepen.De juryleden van deze dag kregen een leuk aandenken mee naar huis evenals degenen die de catering verzorgde en de uitslagen op de computer regelde. Zonder alle vrijwilligers, het hele jaar door actief, kunnen we als club niet meer doen dan de lessen geven. Door hen geven we een beetje extra. Een heel groot dank je wel is op zijn plaats voor alle vrijwilligers! Wil je een filmpje zien van de oefening van de acrogroep? Kijk op You Tube of op onze Facebook pagina. Fijne zomervakantie allemaal! De lessen starten weer op maandag 3 september!
 
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018! Print
Op zaterdag 7 juli houden we de Clubkampioenschappen voor de meisjes en jongens van de afdeling turnen binnen onze vereniging. De wedstrijd begint om 10.00 uur in de Meersportzaal in de wijk Emmermeer. De turners starten de wedstrijd op het 1e toestel, in de 2e ronde stromen de meisjes in en na 4 toestellen zijn zij dan klaar. De mannen doen dan nog een laatste rondje. Ook zal na afloop van de wedstrijd een Demo gegeven worden door de afdeling Acrobatische gymnastiek, kortweg Acro genoemd. Zo tegen de klok van 12.30 uur zijn dan de Clubkampioenen bekend van 2018! Publiek is welkom.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Sponsors

Banner